Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megszólalt Bándy Kata gyilkosa
  2012-07-17 17:33:50, kedd
 
  Forrás:Hír24
P. László részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, drogozott és ivott is, amikor a lányt megölte.
Hét órán át tartott P.László kihallgatása. A nyomozók eleinte életkörülményeiről faggatták, aztán terítékre került a gyilkosság is. A rendőrök egyebek mellett megkérdezték tőle, használ-e bármilyen tudatmódosító szert, szokott-e drogozni, inni, esetleg szed-e gyógyszereket. P. László igennel felelt. Ügyvédje, Sólymosi Sára a Hír24-nek elmondta, védence azon a bizonyos hajnalon sem volt ,,tiszta". A férfi állítja, kábítószert fogyasztott és vörösbort is ivott. A halasmedia.hu szerint P. László rendszeresen mutatkozott az éjszakai életből ismert kábítószeres fiatalokkal Kiskunhalason, és jól emlékeznek rá néhány belvárosi szórakozóhelyen, ahol gyakorta megfordult barátjával, akit még a börtönből ismert. A férfi most és korábbi kihallgatásán is azt mondta, azért ölte meg a lányt, mert az nem akart vele közösülni. Beszélt arról is, hogy ott fojtotta meg áldozatát, ahol a holttestet megtalálták. P. László állítja, gyalog mentek oda, útközben pedig beszélgettek. Katát nem messze lakásától szólította le, majd együtt sétáltak a közeli buszmegállóhoz. Onnan vonszolta el a lányt a gyilkosság helyszínére.
Ügyvédje szerint P. László egyáltalán nem tervezte, hogy végez a lánnyal. Indulatból cselekedett. Megkérdeztük, amikor a lányt fojtogatni kezdte, azt már ölési szándékkal tette-e, vagy ,,csak" el akarta hallgattatni, hogy ne sikítson. Sólymosi Sára azt mondta, védence erre nem tudott választ adni. A férfi továbbra is kitart állítása mellett, miszerint egyedül ölte meg a fiatal pszichológust, nem volt társa. Ennek ellenére többen arról cikkeznek, hogy a rendőrség még egy embert keres, P. László egyik rokonát. Ahogy fent említettük, a nyomozók a férfit az életéről is faggatták. Vallomásából kiderül, nehéz sorsa volt ugyan, de - ahogy jogi képviselője is fogalmazott - nem kirívóan nehéz. Szegény családból származik, több nevelőapja is volt. Az intézetet is megjárta. P. László hétfőn még nem beszélt arról, hogy megbánta-e tettét. Keddre azonban megtörtént, a kihallgatásán többször is elmondta, sajnálja. Ügyvédje szerint most tudatosult benne igazán, hogy mit tett, volt ideje mindent átgondolni.
Nem állt volna le
Korábban kriminálpszchológust kérdeztünk, illetve megszólaltattuk Kovács Lajos egykori nyomozót is. Mindketten azt mondták, nem ,,egyalkalmas" bűnözőről van szó. Már követett el bűncselekményt, és várhatóan ismét lecsapott volna. A sztárrendőrt most megkereste az MTI is, a ,,döglött ügyek osztályának" egykori vezetője úgy fogalmazott, a tettes akár további nőket is megerőszakolhatott, illetve megölhetett volna.
Öreg piros autó? A bama.hu közben azt írja, a rendőröknek beszélt egy tanú, aki hallotta, amikor a lányt betuszkolták a kocsiba. Sajtóhírek szerint volt, aki a férfit és még keresett társát több alkalommal is látta, amint egy piros színű, öreg autóval furikáztak. Állítólag ezzel az autóval szállították a leadásra szánt fémet. Ez ellentmond annak, amit a P. Lászlóval egy házban élők mondtak tegnap az újságíróknak. Ők ugyanis sohasem látták a férfit autóval közlekedni. Állítják, neki és az unokatestvérének sem volt kocsija. Hogy mi az igazság, nem tudni, a rendőrség kitartóan hallgat. Nem mondanak semmit az autóról, ahogy arról sem, keresnek-e még valakit. Bár P. László korábban azt mondta, egyedül követte el a gyilkosságot, úgy tudni, az egyenruhások még valakit keresnek. Ennek kapcsán számos hír szárnyra kapott, felmerült, hogy több ember után is kutatnak, ahogy már arról is hallani lehetett, hogy mindenkit elfogtak, aki érintett a gyilkosságban. A nyomozók állítólag azt valószínűsítik, hogy az egyik tettes autóval érkezhetett a helyszínre, abba rángatták be az összevert lányt. Sajtóértesülések szerint keresik a férfi egyik rokonát is. Hogy ki a titokzatos családtag, nem tudni, ám a gyanúsított barátnője a Dunántúli Napló tudósítójának hétfőn azt mondta, nem találják kedvese testvérét.
Kiakadt az ország - Bándy Kata halála megrázta az egész országot, Pécs városa mécsesekkel telt meg. A szörnyű tragédia miatt pedig ismét felerősödött a halálbüntetés visszaállítását követelők hangja. A Jobbik mellett ezt sürgette a Fidesz-frakcióban helyet foglaló Kisgazda Polgári Szövetségpárt is. Németh Zsolt, az Országgyűlés baranyai jobbikos képviselője arra is felhívta a figyelmet, hogy P. László esetében érdekes a kiskunhalasi szál, hiszen ott 2008 decemberében történt egy hasonlóan bestiális gyilkosság. Nincs hiány a gyalázkodó kommentekből sem. Az interneten reagálók főképp azt emelték ki, hogy a gyanúsított cigány nemzetiségű. Hétfőn még ,,érintetlen" volt a gyanúsított Facebook-oldala, ám azóta sokan adtak hangot a véleményüknek komment formájában, a fiatalember képeinél. Többet osztották meg ötletüket, mi mindent kéne a gyilkossal tenni a börtönben vagy annak falain kívül.
Van, aki ,,személyesen" is találkozna a gyilkossal. Egyes hírek szerint egy radikás csoport ,,mozgolódik". Azt tervezik, hogy szerdán, amikor döntenek a férfi előzeteséről, demonstrációt tartanak a bíróság épülete előtt.
A helybéli cigányok félnek
P. László egy pécsi városszéli nyomortanyán lakott. Egykori szomszédai sorra költöznek el onnan, az esetleges bosszúállók elől menekülnek. Az egyik lakó elmondta, ők nem is tudják, milyen ember volt az elkövető, mert a férfi csak egy ,,idegen" volt köztük

 
 
0 komment , kategória:  Katasztrófa  
Címkék: unokatestvérének, sajtóértesülések, visszaállítását, megszólaltattuk, szórakozóhelyen, buszmegállóhoz, valószínűsítik, bűncselekményt, tudósítójának, kiskunhalason, demonstrációt, gyógyszereket, gyilkosságban, pszichológust, véleményüknek, kihallgatásán, tudatmódosító, szövetségpárt, halálbüntetés, országgyűlés, megkérdezték, vallomásából, sztárrendőrt, kommentekből, egyenruhások, hallgattatni, gyilkosságot, decemberében, beszélgettek, előzeteséről, újságíróknak, megkérdeztük, felerősödött, kihallgatása, szállították, rendszeresen, lányt megölte, nyomozók eleinte, rendőrök egyebek, bizonyos hajnalon, férfi állítja, éjszakai életből, börtönből ismert, férfi most, holttestet megtalálták, közeli buszmegállóhoz, gyilkosság helyszínére, lányt fojtogatni, férfi továbbra, fiatal pszichológust, embert keres, kihallgatásán többször, Megszólalt Bándy Kata, Sólymosi Sára, Kovács Lajos, Dunántúli Napló, Bándy Kata, Kisgazda Polgári Szövetségpárt, Németh Zsolt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Neked tudnod kell  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Sose bánj semmit  Adakozás  Nevem  Facebookon kaptam  Png telefon  Png nő  Szép álmokat!  Sose bánj semmit  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Erdőn  Png ház  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Éretlen vers  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Adakozás  képre írva  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nagyon különös  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gonosz démon-álarc  Fehér virág  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Elköszönt  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Elköszönt  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png férfi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Esti kép  Egy hatékony szolga  Bertolt Brecht -től idézet  Elköszönt  Hogy lehet megtartani  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy hatékony szolga  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Adakozás  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Reggel van  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png fotel 
Bejegyzés Címkék
lányt megölte, nyomozók eleinte, rendőrök egyebek, bizonyos hajnalon, férfi állítja, éjszakai életből, börtönből ismert, férfi most, holttestet megtalálták, közeli buszmegállóhoz, gyilkosság helyszínére, lányt fojtogatni, férfi továbbra, fiatal pszichológust, embert keres, kihallgatásán többször, sztárrendőrt most, tettes akár, rendőröknek beszélt, lányt betuszkolták, piros színű, autóval szállították, leadásra szánt, házban élők, férfit autóval, rendőrség kitartóan, nyomozók állítólag, egyik tettes, összevert lányt, férfi egyik, titokzatos családtag, gyanúsított barátnője, egész országot, szörnyű tragédia, halálbüntetés visszaállítását, kiskunhalasi szál, hasonlóan bestiális, gyalázkodó kommentekből, interneten reagálók, gyanúsított cigány, gyanúsított Facebook-oldala, fiatalember képeinél, gyilkossal tenni, börtönben vagy, radikás csoport, férfi előzeteséről, bíróság épülete, helybéli cigányok, pécsi városszéli, esetleges bosszúállók, egyik lakó, férfi csak, unokatestvérének, sajtóértesülések, visszaállítását, megszólaltattuk, szórakozóhelyen, buszmegállóhoz, valószínűsítik, bűncselekményt, tudósítójának, kiskunhalason, demonstrációt, gyógyszereket, gyilkosságban, pszichológust, véleményüknek, kihallgatásán, tudatmódosító, szövetségpárt, halálbüntetés, országgyűlés, megkérdezték, vallomásából, sztárrendőrt, kommentekből, egyenruhások, hallgattatni, gyilkosságot, decemberében, beszélgettek, előzeteséről, újságíróknak, megkérdeztük, felerősödött, kihallgatása, szállították, rendszeresen, kábítószeres, nyomortanyán, betuszkolták, kiskunhalasi, nemzetiségű, személyesen, mécsesekkel, képviselője, fiatalember, helyszínére, bosszúállók, érkezhetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4386
  • e Hét: 39372
  • e Hónap: 72526
  • e Év: 306273
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.